12.10.2015.__________________________________________________________________________________________________

10.09.2015.__________________________________________________________________________________________________

01.07.2015.__________________________________________________________________________________________________

10.03.2015.__________________________________________________________________________________________________

30.01.2015.________________________________________________________________________________________________

Pilna Servisa Servisa autocentrs Valmiera šogad piedāvā lielisku iespēju skolēniem iepazīt autoservisa darbu no "otras puses". Aicinām 11. februārī kļūt servisa vadītāja "ēnu"! Piesakies www.enudiena.lv līdz 4. februārim.

Ēnu diena ir pasaulē atpazīstama un atzīta Junior Achievement karjeras izglītības programma 1.-12. klašu skolēniem, kuras laikā skolēni apmeklē kādu darba vietu un 4 – 6 stundu garumā vēro interesējošās profesijas pārstāvja darba ikdienu. Latvijā Ēnu diena ir biznesa izglītības biedrības Junior Achievement – Young Enterprise Latvija (JA-YE Latvija) reģistrēta preču zīme.

Ēnu dienas mērķis ir iepazīstināt skolēnus ar dažādu profesiju un nozaru prasībām, lai palīdzētu jauniešiem izvēlēties profesiju un atbilstoši sagatavotos darba tirgum.

Šī ir programma, kas jau daudzus gadus sekmīgi iekļauj izglītības procesā karjeras jautājumus, rosinot jauniešus plānot savu nākotni jau skolas laikā. Veidojot sadarbību starp skolu, sabiedrību un darba vidi, Ēnu diena sekmē jauniešu integrāciju sabiedrībā un darba tirgū nākotnē.

05.01.2015._________________________________________________________________________________________________

23.12.2014.__________________________________________________________________________________________________

20.12.2014._________________________________________________________________________________________________

01.11.2014.__________________________________________________________________________________________________

15.10.2014._______________________________________________________________________________________________

01.10.2014________________________________________________________________________________________________

Valmieras autocentrā jūs savu auto varat padarīt par unikālu un neatkārtojamu mākslas darbu!

01.10.2014.____________________________________________________________________________________________________

Lepojamies, ka Valsts ieņēmumu dienests SIA Pilna Servisa Līzings ir ierindojis starp tiem nodokļu maksātājiem, kuru 2013.gadā veiktie maksājumi valsts budžetā ir ievērojami, kas apliecina mūsu ieguldījumu valsts attīstībā un godprātīgu attieksmi pret nodokļu saistību izpildi.

12.09.2014._______________________________________________________________________________________________

25.08.2014._________________________________________________________________________________________________

Septembris ir mēnesis, kad biežāk un straujāk jābremzē - kamēr mazie, vasaras prieku baudītāji, atkal iemācās rātni un uzmanīgi uzvesties uz ielām! Akcija spēkā līdz 30.09.2014.

05.08.2014.__________________________________________________________________________________________________

Ja vēlies auto atstāt mūsu servisā, kas atrodas ārpus pilsetas centra - Tev nav jāmeklē pilsētas autobusu saraksts,"takšu" vai draugu telefona numurs, lai nokļūtu darbā vai mājās. Tu tikai pasaki mūsu darbiniekiem - un mēs Tevi nogādāsim vēlamajā vietā Valmieras un tuvējās apkārtnes robežās!

15.07.2014.__________________________________________________________________________________________________

Kamēr auto atrodas remontā mūsu servisā, lai Jūsu dzīve ritētu ierastajās sliedēs -  piedāvājam pakalpojumu - maiņas auto - Hyundai I30 (2008.g.) - TIKAI EUR 22.00 diennaktī.

Tā kā maiņas automašīnu skaits ir ierobežots, lūdzam maiņas auto papkalpojumu pieteikt pēc iespējas savlaicīgi.

23.06.2014.____________________________________________________________________________________________

19.05.2014.____________________________________________________________________________________________

Negaidi lai karstās dienas Tevi pārsteidz nesagatavotu - uzpildi sava auto kondicionieri laicīgi! Pilna Servisa Autocentrā kondicionieru uzpildei lieliska cena - tikai 35 EUR. Akcija spēkā līdz 30.augustam.

15.05.2014._____________________________________________________________________________________________

Laikraksta "Liesma" rakstu sērijas par Valmieras autocentu noslēdzošā - 4.daļa

12.05.2014._____________________________________________________________________________________________

IEEĻĻOSIM MAIJU PA NOPIETNAM!

No 12.-30. maijam Pilna Servisa Autocentrā Valmiera VALVOLINE eļļas maiņa bez maksas, ja vien eļļu un pārējo nepieciešamo maiņai iegādāsies pie mums. DĀVANĀ saņemsi vēl 1 l eļļas kanniņu speciālā somiņā komplektā ar piltuvi un cimdiem.

Piesaki auto laicīgi: tālr. 25660032, e-pasts: valmiera@psl.lv, "Lauvas", Kocēnu pag., Kocēnu nov. (pie Matīšu apļa),

09.05.2014.________________________________________________________________________________________________

Iepazīšanās rakstu sērijas 3. daļa laikrakstā "Liesma"

05.05.2014.________________________________________________________________________________________________

Valmieras autocentrā, sestdien, 17. maijā - Lielā iepazīšanās ballīte visai ģimenei!
Gaidīti visi - bērni, tēti, mammas un ģimenes auto!

Bērniem atrakcijas un radošās darbnīcas:
- mašīnu zīmēšana, krāsošana
- PSL autocentra gleznas radīšana
- viktorīnas par dažādiem braucamajiem
- sejiņu apgleznošana ar speciālajām un nekaitīgajām krāsām
- braukšana ap konusiem ar dažādiem braucamrīkiem
- MAZIE DŽUNGĻI - piepūšamā atrakcija
- papīra mašīnu locīšana u.c

Automobiļiem:
- Valvoline eļļas maiņa BEZ MAKSAS* (+ dāvanā 1 litrs eļļas speciālā somiņā, komplektā ar piltuvi un cimdiem)
- Kondicionieru uzpilde ar 30% atlaidi
- Lukturu pulēšana - maksā tikai par viena luktura pulēšanu - otru nopulēsim bez maksas
- OPEL oriģinālajām rezerves daļām un eļļai - 10% atlaide

Lielajiem: uzkodas, dzērieni un lieliski pavadīts laiks!

Būs dāvanas un pārsteigumi! Atbrauc!

Lai automobiļu priekus varētu baudīt bez stresa un rindas, tad vēlams savu auto pieteikt iepriekš pa tālr. 25660032 vai 64228181

24.04.2014.___________________________________________________________________________________________

24.aprīļa laikraksts "Liesma"

10.04.2014.______________________________________________________________________________________