03.08.2015.__________________________________________________________________________________________

15.02.2015.__________________________________________________________________________________________

30.01.2015.__________________________________________________________________________________________

Pilna Servisa Servisa autocentrs Rīga šogad piedāvā lielisku iespēju skolēniem iepazīt autoservisa darbu no "otras puses". Aicinām 11. februārī kļūt servisa vadītāja "ēnu"! Piesakies www.enudiena.lv līdz 4. februārim.

Ēnu diena ir pasaulē atpazīstama un atzīta Junior Achievement karjeras izglītības programma 1.-12. klašu skolēniem, kuras laikā skolēni apmeklē kādu darba vietu un 4 – 6 stundu garumā vēro interesējošās profesijas pārstāvja darba ikdienu. Latvijā Ēnu diena ir biznesa izglītības biedrības Junior Achievement – Young Enterprise Latvija (JA-YE Latvija) reģistrēta preču zīme.

Ēnu dienas mērķis ir iepazīstināt skolēnus ar dažādu profesiju un nozaru prasībām, lai palīdzētu jauniešiem izvēlēties profesiju un atbilstoši sagatavotos darba tirgum.

Šī ir programma, kas jau daudzus gadus sekmīgi iekļauj izglītības procesā karjeras jautājumus, rosinot jauniešus plānot savu nākotni jau skolas laikā. Veidojot sadarbību starp skolu, sabiedrību un darba vidi, Ēnu diena sekmē jauniešu integrāciju sabiedrībā un darba tirgū nākotnē.

7.01.2015.___________________________________________________________________________________________

Rīgas autocentrā īpaši gaidīti Subaru markas auto īpašnieki!

Profesionāli meistari, ar lielu pieredzi darbā ar Subaru automašīnām, saremontēs ikvienu Subaru, kā arī citas markas automašīnu!

5.01.2015.____________________________________________________________________________________________

Lai katrs savā auto ziemā justos drošāk, janvārī BEZ MAKSAS veicam:

- Ritošās daļas diagnostiku

- Akumulatoru pārbaudi

- Bremžu pārbaudi

23.12.2014._____________________________________________________________________________________________

20.12.2014.______________________________________________________________________________________________

1.12.2014._________________________________________________________________________________________________

14.11.2014._____________________________________________________________________________________________

15.10.2014._______________________________________________________________________________________________

01.10.2014.______________________________________________________________________________________________

Lepojamies, ka Valsts ieņēmumu dienests SIA Pilna Servisa Līzings ir ierindojis starp tiem nodokļu maksātājiem, kuru 2013.gadā veiktie maksājumi valsts budžetā ir ievērojami, kas apliecina mūsu ieguldījumu valsts attīstībā un godprātīgu attieksmi pret nodokļu saistību izpildi.

25.08.2014.______________________________________________________________________________________________

Septembris un oktobris ir mēneši, kad biežāk un straujāk jābremzē - kamēr mazie, vasaras prieku baudītāji, atkal iemācās rātni un uzmanīgi uzvesties uz ielām!

Akcija spēkā līdz 15.10.2014.

14.08.2014._________________________________________________________________________________________________

Tēti un mammas, atcerieties - Rīgas autocentrā ir padomāts par lielākiem un mazākiem ķipariem, lai, atbraucot līdzi uz servisu, nebūtu jāgarlaikojas.

13.08.2014.____________________________________________________________________________________________________

04.08.2014.________________________________________________________________________________________________

05.06.2014.________________________________________________________________________________________________

Negaidi lai karstās dienas Tevi pārsteidz nesagatavotu - uzpildi sava auto kondicionieri laicīgi!Pilna Servisa Autocentrā kondicionieru uzpildei lieliska cena - tikai 35 EUR. Uzpildam visa veida kondicionierus.

01.06.2014._______________________________________________________________________________________________

No 1.- 30. jūnijam Pilna Servisa Autocentrā Rīga bremžu sistēmas remontam un rezerves daļam 25% atlaide.

20.03.2014.__________________________________________________________________________________________________

Veic automašīnas remontdarbus Pilna Servisa Autocentrā Rīga un saņem bonusa kuponu Eur 1.00 /Ls 0.70/ vērtībā maltītei Astras biroju kafejnīcā "Gardumgardi", pretī autocentram - G.Astras ielā 8b, 1. stāvā.

Bonusa kupons ir jāizmanto 1(viena) mēneša laikā, atdodot to kasierei norēķinoties par pirkumu. No pirkuma summas tiks norēķināta kupona vērtība.

Akcija spēkā līdz 31.07.2014.

SIA „Pilna Servisa Līzings”
G. Astras iela 13,
Rīga, LV-1082