PSL AUTO NOMAS ĪPAŠAIS PIEDĀVĀJUMS

LĪGUMA NOTEIKUMI: Visas cenas norādītas eiro bez PVN (pievienotās vērtības nodokļa). Cena ir aprēķināta automašīnai ar lietošanas termiņu 3 gadi (36 mēneši) un nobraukumu 60 000 km periodā (20 000 km gadā). Pirmā iemaksa 15 % no automašīnas iegādes cenas.

IKMĒNEŠA MAKSĀ IEKĻAUTS: Automašīnas līzinga maksājums ar fiksēto procentu likmi, tehniskās apskates un transportlīdzekļu eksplutācijas nodoklis visam periodam, īpašnieka civiltiesiskās atbildības apdrošināšana (OCTA) un KASKO) apdrošināšana (zādzības un bojājumu riska apdrošināšana ar pašrisku 140 EUR bojājumiem, 10% bojāeja, 10% zādzībai, vējstikls bez pašriska) Piedāvājums ir sagatavots, paturot tiesības kredītriska izvērtēšanai un apstiprināšanai.

Piedāvājums spēkā līdz norādītajam datumam vai kamēr automašīna ir noliktavā. Piedāvājums balstīts uz šī brīža cenām, likmēm, izmaksām, nodokļiem un tarifiem. Ja viens vai vairāli no minētajiem nosacījumiem mainās, SIA Pilna Servisa Līzings patur tiešibas mainīt piedāvājumu atbildtoši faktiskajai situācijai. Piedāvājums spēkā tikai juridiskām personām. Attēliem ir ilustratīva nozīme.

Pieteikšanās, zvanot pa tālruni +371 26114472, +371 28040055, rakstot piedavajumi@psl.lv, vai aizpildot pieteikuma formu!