GAIDĪŠANAS VĒRTS – YARIS CROSS HYBRID IEPRIEKŠPĀRDOŠANA IR SĀKUSIES

TOYOTA YARIS CROSS

Pilna Servisa Auto Nomā sākot no 232€ mēnesī

Saņemt piedāvājumu

Cena ir aprēķināta automašīnai ar lietošanas termiņu 4 gadi (48 mēnesī) un nobraukumu 80 000 km periodā (20 000 km gadā). Pirmā iemaksa - 20% no automašīnas iegādes cenas.

Nomā gudrāk -  Pavisam drīz arī jauno Toyota Yaris Cross Hybrid

Autentisks SUV, kas apvieno Toyota zināšanas mazo automobiļu izstrādē, bagātīgo apvidus automobiļu mantojumu, kā arī hibrīda tehnoloģiju.

Tieši šīs īpašības Toyota ir iemiesojusi pilnīgi jaunajā Yaris Cross, to apveltot ar palielinātu klīrensu, inteliģentu pilnpiedziņu un Toyota ceturtās paaudzes hibrīda tehnoloģiju.

Hibrīda tehnoloģija, augsta efektivitāte

Yaris Cross izmantota Toyota jaunākā 1,5 litru hibrīdsistēma.

Jaunais 1,5 litru trīs cilindru Atkinsona cikla benzīna dzinējs ir izstrādāts, lai samazinātu berzi un mehāniskos zudumus, kā arī optimizētu degmaisījuma sadedzināšanu.

Inteliģenta pilnpiedziņa (AWD-i)

Viena no iezīmēm, kas izceļ jauno Yaris Cross kā autentisku SUV, ir inteliģentā pilnpiedziņas sistēma – unikāls hibrīdmodeļa aprīkojums šajā klasē. inteliģentā pilnpiedziņas sistēma (AWD-i) atkarībā no ceļa apstākļiem automātiski pārslēdzas no priekšējās piedziņas uz pilnpiedziņu, piedāvājot braucējiem papildu drošību.

Toyota Smart Connect

Yaris Cross piedāvā nevainojamu bezvadu mobilo ierīču savienojamību, izmantojot Toyota Smart Connect – pirmo reizi Toyota pamatmodelī ar nozares standartizētu ierīču atbalstu.

Pieejama 9 collu augstas izšķirtspējas multimediju ekrānā, ātrdarbīgā navigācija ar mākonī balstītiem karšu tiešsaistes atjauninājumiem piedāvā reāllaika satiksmes informāciju, kā arī interešu punktu meklēšanu tiešsaistē. Izmantojot viedtālruņa lietotni MyT, Yaris Cross īpašnieki pirms iekāpšanas automobilī var nosūtīt braucienu plānus un pārvaldīt klimata iekārtu, kā arī attālināti aizslēgt un atslēgt automobili.

Toyota Smart Cargo

Domājot par klientiem nepieciešamo praktiskumu un daudzpusību, Yaris Cross atkarībā no aprīkojuma līmeņa var piedāvāt elektriski atveramas bagāžas nodalījuma durvis, ko aktivizē ar kājas mājienu, un bagāžas nodalījuma grīdas paneli, ko var regulēt augstumā vai sadalīt divās daļās, lai nodrošinātu drošu bagāžas glabāšanu zem grīdas vai pēc vajadzības palielinātu bagāžas ietilpību.

Labi aprīkots

Visu versiju Yaris Cross standarta aprīkojumā būs iekļauta jaunākā Toyota Safety Sense sistēma un modernas vadītāja palīgsistēmas, kas palīdzēs izvairīties no izplatītiem negadījumiem, vadītājam nodrošinot informāciju, agrīnus brīdinājumus un, kad nepieciešams, automātiski iejaucoties bremzēšanā un stūrēšanā.

Pilnīgi jaunais Yaris Cross pārstāvju autosalonos nonāks 2021. gada rudenī.

Pasūtījumiem, kas tikt veikti līdz 2021. gada 30. septembrim, spēkā īpašs piedāvājums: izvēloties Active Plus aprīkojumu

Apskati vairāk info par modeli šeit

PAMATA PAKALPOJUMI

AUTO FINANSĒJUMS

Automašīnas ilgtermiņa noma, jeb operatīvais līzings ar fiksētu procentu likmi.

AUTO PIEGĀDE

Izvēlētās automašīnas aprīkošana atbilstoši uzņēmuma vajadzībām un nodošana klientam izdevīgā vietā un laikā.

24H PALĪDZĪBA UZ CEĻA

Tehniskās palīdzības un automašīnas evakuācijas pakalpojumi visā Baltijā, papildus - arī citās valstīs 24 stundas diennaktī, 7 dienas nedēļā.

APDROŠINĀŠANA

Īpašnieka civiltiesiskās atbildības (OCTA) un bojājumu un zādzības riska (KASKO) apdrošināšana, apdrošināšanas gadījumu administrēšana.

KLIENTU APKALPOŠANA

Ar auto lietošanu saistīto pakalpojumu organizēšana, termiņu un kvalitātes kontrole. Klientu atbalsts 24/7.

IZVĒLES PAKALPOJUMI

APKOPES

Regulārās apkopes, to organizēšana un kvalitātes kontrole atrunātā nobraukuma ietvaros.

INDIVIDUĀLĀ APKALPOŠANA

Personīgais asistents, kurš risina visus jautājumus, kā arī nogādā automašīnu uz tehnisko apskati, servisu, riepu maiņu, vai apdrošināšanas sabiedrību.

GPS MONITORINGS

GPS auto uzraudzības sistēma, kas ļauj kontrolēt katras automaš'onas atrašanās vietu, maršrutus reālajā laikā, nobraukuma un apstāšanās punktus, kā arī saņemt nepieciešamās atskaites.

RIEPU SERVISS

Sezonas riepu maiņa, montāža un balansēšana ārpus sezonas.

REMONTDARBI

Normāla nolietojuma remontdarbi, rezerves daļu nomaiņa, pārbaudes mērījumu un regulēšanas darbi, kā arī garantijas remontdarbi.

RIEPAS

Riepu piegāde nolietoto riepu vietā, atrunātā nobraukuma ietvaros.

DEGVIELAS KARTES

Maksājuma kartes degvielas, auto preču, auto mazgāšanas un citu pakalpojumu iegādei ar atlaidi.

NODOKĻI UN TEHNISKĀS APSKATES

Transporta līdzekļu eksplutācijas nodoklis un tehniskās apskates visam periodam.

REZERVES AUTO

Līdzvērtīgas klases rezerves automašīna laikā, kad ilgtermiņa nomas automašīnai tiek veiktas apkopes, vai remontdarbi.

ESI GUDRĀKS - IZVĒLIES AUTO NOMĀ!

PIETEIKTIES

Visas cenas norādītas eiro bez PVN (pievienotās vērtības nodokļa).
Piedāvājums spēkā līdz norādītajam datumam vai kamēr automašīna ir noliktavā. Piedāvājums balstīts uz šī brīža cenām, likmēm, izmaksām, nodokļiem un tarifiem. Ja viens vai vairāki no minētajiem nosacījumiem mainās, SIA PILNA SERVISA LĪZINGS patur tiesības mainīt piedāvājumu atbilstoši faktiskajai situācijai. Piedāvājums spēkā tikai juridiskām personām. Attēliem ir ilustratīva nozīme.

JAUTĀJUMI PAR AUTO LĪZINGU?

Uzzini vairāk: +371 28040055

PIERAKSTIES JAUNUMIEM!