SKATS NĀKOTNĒ

Prius Plug-In hibrīds ir aprīkots ar inovatīvām, vadošām iespējām.

Pilnīgi jaunais Toyota Prius Plug-in hibrīds PSL Autocentrā!
Iepazīstiet nepārspējamo un pilnīgi jauno Toyota Prius Plug-in Hybrid, tā jauno dizainu un modernās tehnoloģijas pie mums PSL Autocentrā.
Jauno Toyota Prius Plug-in Hybrid būs iespējams apskatīt laika posmā no 24.-28.maijam no 09:00 - 17:00
PIESAKI SAVU UZŅĒMUMU LAICĪGI

Toyota Prius sniedz iespēju šodien sajust rītdienas pieskārienu. Jauna pieeja, kas apvieno hibrīda tehnoloģiju ar elektrisko piedziņu.

Izbaudiet tūlītēju paātrinājumu un apziņu, ka, braucot tikai ar elektrību, jūs neizmantosiet degvielu un neradīsiet jebkādus izmešus. Un garākos braucienos droši justies ļaus vienmērīgais un efektīvais 1,8 litru benzīna hibrīds.
Nāc, iepazīsties ar Toyota Prius Plug-in Hybrid arī Tu!
Pirms ierašanās jaaizpilda norādītā forma, lai saskaņotu konkrētus vizītes laikus.

TAS IZSKATĀS FUTŪRISTISKS, JO TĀDS TAS IR

Ikoniskais dizains ir piesātināts ar stilu un personību, un katra izteiksmīgās virsbūves detaļa radīta tā, lai nodrošinātu izcilu efektivitāti un veiktspēju.

JAUNA PIEEJA, KAS APVIENO HIBRĪDA TEHNOLOĢIJU AR ELEKTRISKO PIEDZIŅU

KATRAM MODELIM IR TOYOTA SAFETY SENSE

Prius Plug-in ietver Toyota Safety Sense drošības un vadītāja palīdzības sistēmu komplektu, kas paredzēts, lai nodrošinātu jums pilnīgu mieru. Izmantojot kameru un sensoru klāstu, kas atrodas apkārt transportlīdzeklim, tas var palīdzēt ar auto novietošanu, joslas saglabāšanu un izvairīšanos no sadursmēm pilsētā un ārpus tās.