TOYOTA PLUG-IN HYBRID

TOYOTA PRIUS PLUG-IN HYBRID

Pilna Servisa Auto Nomā sākot no 380€ mēnesī

Saņemt piedāvājumu

Cena ir aprēķināta automašīnai ar lietošanas termiņu 4 gadi (48 mēnesī) un nobraukumu 80 000 km periodā (20 000 km gadā). Pirmā iemaksa - 20% no automašīnas iegādes cenas.

TOYOTA C-HRTOYOTA HILUXTOYOTA HIGHLANDERTOYOTA LAND CRUISER

PAMATA PAKALPOJUMI

AUTO FINANSĒJUMS

Automašīnas ilgtermiņa noma, jeb operatīvais līzings ar fiksētu procentu likmi.

AUTO PIEGĀDE

Izvēlētās automašīnas aprīkošana atbilstoši uzņēmuma vajadzībām un nodošana klientam izdevīgā vietā un laikā.

24H PALĪDZĪBA UZ CEĻA

Tehniskās palīdzības un automašīnas evakuācijas pakalpojumi visā Baltijā, papildus - arī citās valstīs 24 stundas diennaktī, 7 dienas nedēļā.

APDROŠINĀŠANA

Īpašnieka civiltiesiskās atbildības (OCTA) un bojājumu un zādzības riska (KASKO) apdrošināšana, apdrošināšanas gadījumu administrēšana.

KLIENTU APKALPOŠANA

Ar auto lietošanu saistīto pakalpojumu organizēšana, termiņu un kvalitātes kontrole. Klientu atbalsts 24/7.

IZVĒLES PAKALPOJUMI

APKOPES

Regulārās apkopes, to organizēšana un kvalitātes kontrole atrunātā nobraukuma ietvaros.

INDIVIDUĀLĀ APKALPOŠANA

Personīgais asistents, kurš risina visus jautājumus, kā arī nogādā automašīnu uz tehnisko apskati, servisu, riepu maiņu, vai apdrošināšanas sabiedrību.

GPS MONITORINGS

GPS auto uzraudzības sistēma, kas ļauj kontrolēt katras automaš'onas atrašanās vietu, maršrutus reālajā laikā, nobraukuma un apstāšanās punktus, kā arī saņemt nepieciešamās atskaites.

RIEPU SERVISS

Sezonas riepu maiņa, montāža un balansēšana ārpus sezonas.

REMONTDARBI

Normāla nolietojuma remontdarbi, rezerves daļu nomaiņa, pārbaudes mērījumu un regulēšanas darbi, kā arī garantijas remontdarbi.

RIEPAS

Riepu piegāde nolietoto riepu vietā, atrunātā nobraukuma ietvaros.

DEGVIELAS KARTES

Maksājuma kartes degvielas, auto preču, auto mazgāšanas un citu pakalpojumu iegādei ar atlaidi.

NODOKĻI UN TEHNISKĀS APSKATES

Transporta līdzekļu eksplutācijas nodoklis un tehniskās apskates visam periodam.

REZERVES AUTO

Līdzvērtīgas klases rezerves automašīna laikā, kad ilgtermiņa nomas automašīnai tiek veiktas apkopes, vai remontdarbi.

ESI GUDRĀKS - IZVĒLIES AUTO NOMĀ!

PIETEIKTIES

Visas cenas norādītas eiro bez PVN (pievienotās vērtības nodokļa).
Piedāvājums spēkā līdz norādītajam datumam vai kamēr automašīna ir noliktavā. Piedāvājums balstīts uz šī brīža cenām, likmēm, izmaksām, nodokļiem un tarifiem. Ja viens vai vairāki no minētajiem nosacījumiem mainās, SIA PILNA SERVISA LĪZINGS patur tiesības mainīt piedāvājumu atbilstoši faktiskajai situācijai. Piedāvājums spēkā tikai juridiskām personām. Attēliem ir ilustratīva nozīme.

JAUTĀJUMI PAR AUTO LĪZINGU?

Uzzini vairāk: +371 28040055

PIERAKSTIES JAUNUMIEM!