PILNA SERVISA AUTO LĪZINGS

Saņemt piedāvājumu

PAMATA PAKALPOJUMI:

IZVĒLES PAKALPOJUMI:

ESI GUDRĀKS - IZVĒLIES AUTO NOMĀ!

PIETEIKTIES

Visas cenas norādītas eiro bez PVN (pievienotās vērtības nodokļa). Cena ir aprēķināta automašīnai ar lietošanas termiņu 4 gadi (48 mēnesī) un nobraukumu 80 000 km periodā (20 000 km gadā). Pirmā iemaksa - 10% no automašīnas iegādes cenas.
Piedāvājums spēkā līdz norādītajam datumam vai kamēr automašīna ir noliktavā. Piedāvājums balstīts uz šī brīža cenām, likmēm, izmaksām, nodokļiem un tarifiem. Ja viens vai vairāki no minētajiem nosacījumiem mainās, PILNA SERVISA LĪZINGS patur tiesības mainīt piedāvājumu atbilstoši faktiskajai situācijai. Piedāvājums spēkā tikai juridiskām personām. Attēliem ir ilustratīva nozīme.

JAUTĀJUMI PAR AUTO LĪZINGU?

Uzzini vairāk: +371 28040055

PIERAKSTIES JAUNUMIEM!

SIA Pilna Servisa Līzings                                      Gunāra Astras iela 13, Rīga, LV1082                          info@psl.lv
                                                             vien. reģ. Nr. 40003546341                                    Tālrunis 67266281, Fakss 67266282                           serviss@psl.lv